Färgfabriken

Höstterminen är i full gång i Team G. I förra veckan hade vi olika lära-känna-aktiviteter och var bland annat på Färgfabriken för att se Marianne Lindberg de Geers konst. Vår bildlärare Anna Wahrby guidade oss. Vi fick veta mer om konstnärens intresse för kaniner, om hur drömmarna och arbetet inom psykvården påverkat hennes konst.

Tillbaka i klassrummet talade vi om att ett konstverk blir fulländat först i mötet med sin betraktare. Varje person som ser ett konstverk bildar sin egen uppfattning och det är just det som är så spännande med konst.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s